čtvrtek 6. listopadu 2014

ČISTÝ VÝLET " CLEAN OUTING "



for english scroll down

Čistý výlet je jedna z mnoha skupin na facebooku. Je pravdou, že do ní mnoho nepříspívám, nicméně s jejími názory a přesvědčením jsem více než srozuměn. Nemusíte být členy skupiny, nemusíte být registrováni na facebooku, nemusíte být členy žádného spolku, stačí jediné. Jdete-li ( nebo jedete-li) na výlet do přírody, odneste z ní více odpadu, než jste tam sami přinesli. Stačí málo, igelitka "globusačka" ( nebo jiná oblíbená :-) ), kterou naplníte při svém výletě nalezeným odpadem. Nebojte, vždy bude plná a časem zjistíte, že jedna opravdu nestačí:-) . Vlastně, kamkoliv jdete, vždy je možné se zapojit. Je to jednoduché, být slušný a rozumný. Nic to nestojí a přináší mnoho. Děkuji za přečtení a sdílení. Jo a díky Kubovi, že mě přidal. Díky 

Clean Outing is one of many facebook`s group. It`s truth, I don`t give many entries there. But I totally agree the philosophy. You don`t need to be the member of this group, you don`t need to be registered member of Facebook, you don`t need to be the member of any other associations. You have to do only one thing. If you go on any trip to the nature, please take a little bag with. You can fill this one with trash you find around the way. Don`t worry. You fill the bag all the times. And sooner you discover: one is not enough ( my own experience). So if you go anywhere, you can join in this philosophy. It`s easy: to be decent and reasonable. You don`t pay nothing, but you get much. Thank for reading and sharing. And by the way: many thank to Kuba for adding me. Thank.










sobota 1. listopadu 2014

FIGURE MEETING MNICHOVO HRADIŠTĚ part # 1

  

 Pro naše pravidelné, letos již deváté podzimní figurkářské setkání jsme si připravili pro naše dva organizátory drobné překvapení. Prosím seznamte se : Michal K. a Pavel P.  :-) . Myslím, že se překvapení docela vyvedlo.

For our 9. autumn figure meeting  (in Mnichovo Hradiště  this year) we arranged little surprise for our friends (organisers). Please meet : Michal K. and Pavel P. I think, the surprise came off.